1 משרים את האורז במים קרים 20 דקות. מסננים היטב.
2 מטגנים את השום כדקה, בסיר רחב ושטוח. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת את נתחי הפרגית ומטגנים 2 דקות מכל צד, עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומחזירים פנימה את השום המטוגן. מוסיפים את ציר הבקר והעוף ומביאים לרתיחה.
3 מבשלים 30 דקות מעל להבה בינונית. מוסיפים לציר כף של שמן קוקוס ושתי כפות של יוגורט עיזים לא מבושל. נותנים לזה להמשיך לרתוח ולפרגית להתבשל עוד 20 דקות.
4 מסננים שתי כוסות של הציר ומבשלים אתו את האורז: שמים את האורז בסיר קטן, מוסיפים את הציר ועוד כוס מים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 17 דקות או עד שהאורז התרכך לחלוטין.
5 מתחילים עם הבישול של היוגורט: מוסיפים ליוגורט כוס מהציר וכפית או מעט פחות מזרעי הכמון. מביאים לסף רתיחה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6 כאשר רואים שהבשר רך, מסננים מהציר ומפרקים אותו לצורות של שערות עבות. ומטגנים עוד פעם עם קצת שמן זית, 2 שיני שום כתושות וכפית של ג'ינג'ר כתוש.
7 שמים את את האורז במרכז הצלחת, מעליו הר של עוף טעים ושופכים מסביב יוגורט. מקשטים בצנוברים ושקדים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.