המוסקה
1 מטגנים את הבצל והבשר הטחון בסיר.
2 בסיר נפרד מטגנים את הגזר ותפוח האדמה עד לריכוך.
3 מוסיפים רובת לסיר עם הבשר ומערבבים.
4 מוסיפים את התבלינים, רסק העגבניות וחצי כוס מים קטנה, ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה.
5 מערבבים את החלב, הקמח, המלח והביצה הטרופה ופורסים את החצילים לפרוסות דקות.
6 טובלים את החצילים בתערובת ומטגנים עד שהם מעט שרופים.
7 מסדרים את החצילים ותערובת הבשר בתבנית שכבות שכבות.
8 מכינים בשמל: מרתיחים כוס חלב עם החמאה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. כשמגיע לרתיחה מוסיפים עוד חצי כוס חלב וקמח. מערבבים עד שמגיע לסמיכות.
9 מורידים מהאש, מוסיפים בזריזות ביצה ומערבבים היטב.
10 שופכים את הבשמל על המוסקה, ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות, עד שהבשמל מזהיב.