1 חותכים את האינטיאס לריבועים קטנים.
2 קוצצים את העדשים והפלפל החריף, מערבבים יחד עם קצת שמן ויוצרים קציצות קטנות. מניחים את הקציצות על מצע שמן זית ולימון.
3 פורסים רצועות של הסרדינים ומשרים במלח גס כ-20 דקות.
4 ההגשה: מעל האינטיאס מניחים את רצועות הסרדינים, חותכים עגבניות בכל מיני גדלים ועושים מהן מגדל ומעליהן רצועות לימון.
5 מערבבים טחינה גולמית ושמנת חמוצה, טובלים כרובית חיה בטחינה ומניחים בצד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.