1 מערבבים את חומרי הבצק בבלנדר, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
2 מטגנים קוביות תפוח אדמה בחמאה להזהבה קלה.
3 מערבבים את שאר חומרי המלית לעיסה אחידה.
4 מקמחים ומשמנים תבנית קיש קטנה (בקוטר 12 ס"מ). מרדדים את הבצק, מעבירים אותו אל תוך התבנית, ממלאים במלית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, כ-25 דקות, עד הזהבה והתייצבות המלית.
5 מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים על חסה טרייה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!