פרגיות ברוטב קארי ירוק וקרם קוקוסד"ש מהמזרח הרחוק עם תבשיל פרגיות פיקנטי עם ירקות מוקפצים, רוטב חרפרף ופרגיות. וכל זה - על אורז פרסי דווקא. למה? ככה
דורית רביניאן
| מאסטר שף VIP
| פורסם 02/02/15 16:11
צילום: קשת
|
המצרכים :לפרגיות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 לסיר עם מים רותחים מוסיפים כף מלח וכף שמן, שופכים פנימה את האורז הלבן ומבשלים כעשר דקות. מסננים. 2 מקלפים וקוצצים קישואים, גזרים, כרוב, ברוקולי, פטריות ונבטים ומקפיצים קלות במחבת גדולה ומשומנת. 3 במחבת נפרדת מטגנים קלות את הפרגיות ומוסיפים למחבת הירקות. 4 במעבד מזון שמים שום, ג'ינג'ר טרי, שמן שומשום, סוכר, סויה, מיץ לימון, קארי ירוק ופלפל צ'ילי ומפעילים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים עגבנייה וקרם קוקוס ויוצקים למחבת. קוצצים כוסברה ובזיליקום ומפזרים מעל. 5 מוזגים מנה מהאורז לקערה עמוקה ומעליה יוצקים את תוכן המחבת. מקשטים בכוסברה קצוצה ושברי בוטנים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים
>> תבשיל עוף תאילנדי ברוטב קארי ירוק של אהרוני>> עוף בקארי אדום וחלב קוקוס>> צ'יקן קארי |