1 מניחים בקערה את הבשר ושומן הכבש.
2 מגרדים בפומפייה את הבצל ומוסיפים לבשר יחד עם שיני השום.
3 קוצצים דק את הכוסברה ומוסיפים לקערה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
4 מכינים מהתערובת 4 קציצות ומניחים בצד.
5 פותחים את הפיתה בהיקף שלה ומורחים בפנים את המיונז.
6 מכניסים כל קציצה לפיתה ולוחצים כך שהקציצה תמלא את כל הפיתה.
7 שמים את הפיתות בטוסטר עד שצבע הפיתות זהוב וקריספי. מגישים מיד עם טחינה מתובלת וסלט.
* לאוהבי החריף: ניתן להוסיף למיונז פלפל ירוק חריף קצוץ לפני המריחה.