1 שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומפעילים בפולסינג עד שהבצק מתגבש לגוש גדול. מניחים במקרר לחצי שעה. 2. מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ בבצק (מניחים עליו נייר כסף ושעועית יבשה על מנת שלא יעלה באפיה) ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כעשרים דקות. 3. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל. 4. מטגנים את הבשר עד שכולו מתפורר וציבעו אחיד. 5. מוסיפים את הצנוברים ואת הפטרוזיליה ומורידים מהאש . 6. שמים את כל מלית הבשר מעל הבצק האפוי ומהדקים היטב. אופים ב-180 מעלות כחצי שעה. 7. מכינים את הטחינה: שמים בקערה את הטחינה הגולמית, מיץ לימון, מים ומלח ומערבבים היטב. 8. מוציאים את המאפה מהתנור, מסדרים מעליו את החצילים המטוגנים בשכבה אחידה, יוצקים מעל את הטחינה, מפזרים את הצנוברים מעל ואופים עוד 10 דקות.