המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 הקציצות: מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ויוצרים קציצות קטנות ועגולות. מחממים שמן במחבת, מטגנים משני הצדדים ומניחים על נייר סופג. 2 מכניסים את החמוציות למעבד מזון וטוחנים. מעבירים למחבת מבשלים את החמוציות עם יתר המרכיבים על אש קטנה במשך עשר דקות. מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב ומבשלים יחד כרבע שעה. 3 ההגשה: מטגנים את השקדים ומוציאים לנייר סופג. מפזרים מעל הקציצות והקוסקוס את השקדים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. |