1 בסיס התירס: מערבלים את כל החומרים למעט חצי כוס גרעיני תירס בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הגרעינים ששמרנו בצד.
2 מעבירים לתבנית קפיצית בקוטר 15 ס"מ ואופים 20 דקות ב-180 מעלות.
3 החציל: פורסים את החציל דק ומטגנים קלות משני הצדדים. מקמחים, טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם ומטגנים שוב קלות. מתבלים במלח ופלפל.
4 הבשר: מטגנים את הבצל עד הזהבה. מתבלים בכמון ובפפריקה ומוסיפים את הבשר הטחון. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה, ממליחים ומפלפלים. מורידים מהאש ומוסיפים את הבצל הירוק.
5 רוטב היוגורט: מערבבים את כל החומרים יחד.
6 הגשה: יוצקים מעל בסיס התירס שתי כפות מרוטב היוגורט. מניחים את החציל, ומעליו שתי כפות מהבשר. מגישים עם צלוחית הרוטב בצד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!