המצרכים :פיתות:
המוח והאשכים:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים לפיתה, לשים ומניחים לתפיחה במשך שלושת רבעי שעה. 2 לאחר ההתפחה, בוצעים חתיכת בצק בגודל אגרוף, משטחים על נייר אפייה משומן ומטגנים במחבת. 3 חותכים את האשכים לקוביות ומקפיצים במחבת עם שמן עד שהם נעשים לבנים. מניחים בצד. 4 מרתיחים את המוח 3 פעמים, שופכים את המים ושוטפים. 5 מעבירים את המוחות למחבת, מוסיפים מעט מים, מאדים, ומוסיפים פנימה את קוביות האשכים המוקפצות. להוסיף מיץ מחצי לימון ו-2 כפות שמן זית. 6 טוחנים בבלנדר את יתרת מיץ הלימון, הפטרוזיליה, השום ויתרת השמן, ויוצקים מעל הבשר. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |