1 מכינים את ציר הדגים: מבשלים יחד את כל המרכיבים לפחות חצי שעה, מסננים ושומרים לאחר כך.
2 מטגנים בסיר עם השמן את הבצל, כרשה, שום, וסלרי עד ששקוף. מוסיפים את חזה האווז החתוך.
3 מוסיפים את תפוח האדמה והגזר, מערבבים ומבשלים הכול יחד כ-5 דקות. מוסיפים את הקמח ומבשלים עוד 5 דקות (אמור להיות סמיך).
4 מוסיפים ציר דגים עד לגובה 5 ס"מ מהדג\ ירקות (עדיף שהציר יהיה רותח) ומתבלים במלח ופלפל ואגוז מוסקט. מבשלים עוד כ-10 דקות על אש נמוכה (אם למרק אין הרבה נוזלים, להוסיף עוד קצת מהציר).
5 מוסיפים את הדג ומבשלים עוד 10 דקות. בלי לערבב חזק מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 5 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!