1 בסיר עם מים שמים שורש פטרוזיליה וארטישוק ירושלמי ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים מעט שמן זית ומלח ומועכים במוט בלנדר.
2 הקונפי שום: מחממים תנור ל-175 מעלות. חותכים את החלק התחתון של ראש השום, מפזרים מעל שמן זית ומעט מלח ומניחים עם הצד החתוך כלפי למטה על נייר כסף. עוטפים ומכניסים לתנור ל-40 דקות. מוציאים ומועכים היטב במעבד מזון.
3 חותכים את עגבניות השרי לשניים, מוסיפים מעל שמן זית, פרוסות שום, תימין חתוך ומלח ומכניסים לתנור ל-45 דקות.
4 האספרגוס: במחבת חמה קולים את האספרגוס עם מעט שמן זית. משאירים את האספרגוס ירוק וחי.
5 הקונפי ארטישוק: קולפים את הארטישוק, פורסים ומבשלים בשמן זית על אש נמוכה עד לריכוך.
6 הפילה טלה: מפלפלים את הפילה ומפזרים משני הצדדים תימין/ רוזמרין/ אורגנו טרי. מניחים בצד למשך כשעה לפחות.
7 מסירים את הירך ומטגנים לטגן במחבת מחוממת היטב עם מעט שמן זית, עד להשחמה מכל הצדדים.
8 מחממים תנור ל-165 מעלות. מכניסים את הפילה למשך ל7-8 דקות.
9 מניחים בצד ומכסים בנייר כסף למשך 10 דקות. לאחר מכן, פורסים לפרוסות עבות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.