1 מחממים סיר בינוני וקולים את זרעי הכוסברה כחצי דקה עד כדקה 2. מסיפים את כף השמן ומייד את כוסות האורז ו"מגלגלים" במשך כשתי דקות. 3. מערבבים כל הזמן בכף עץ ודואגים שהאורז לא ישחים וישאר לבן במהלך הקלייה. 4. לאחר כשתי דקות מוסיפים כ4 כוסות מים רותחים (באותה כוס למידת האורז), מוסיפים מלח ולימון ומערבבים. סוגרים עם מכסה ומאדים על אש נמוכה למשך כ15-20 דקות. מכבים את האש ומשאירים מכוסה ל-5 דקות נוספות. האורז ייצא לבן ריחני במרקם מעט דחוס. 5. מחממים בסיר נוסף את השמן, הבצל השום והג'ינגיר ומזהיבים 6. מוסיפים את ממרח הקארי, מערבבים מעט ומוסיפים את הדלעת והשעועית. מערבבים ומקפיצים במשך כדקה-שתיים ומוסיפים את נוזל הקוקוס ולאחריו את הצ'ילי ומעט מלח לפי הטעם 7. כשהכל מבעבע טועמים ומוודאים שהדלעת התרככה במידה. 8. מכבים את האש ומוסיפים את העלים (לא חובה) ומגישים על מצע האורז עם מעט בוטנים/קשיו גרוס מעל.