1 ממליחים ומפלפלים את פילה הדג 2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הפילה קודם בצד של העור. לאחר שתי דקות הופכים ומטגנים את הצד השני כ-2 דקות נוספות. 3. חותכים שן שום אחת, פלפל אדום והעגבניות ומטגנים את השום והפלפל על אש נמוכה. 4. כשהשום הופך לשקוף מוסיפים את העגבניות ומערבבים כחמש דקות 5. מוסיפים חצי כוס יין לבן ומבשלים כחמש דקות נוספות. 6. מערבבים כוס קמח תירס עם כפית מלח ומים בקערה. כשמרגישים שהבצק מוכן בוצעים ממנו כדור והופכים אותו לצורת פיתה. 7. מחממים מחבת מראש ומטגנים את הארפס על המחבת כחמש דקות מכל צד 8. ברגע שכולם מוכנים מחממים אותם בתנור בחום 180 מעלות לרבע שעה. מגישים יחד עם פילה הדג והרוטב.