1 קוצצים את הבצל והשום. במחבת מחממים שמן זית. מכניסים את הצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את שיני השום ומשחימים. מוסיפים את הבשר ושומן הכבש ומטגנים עד שכל הבשר מתחיל להשחים. מוסיפים שני חופנים של פטרוזיליה קצוצה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים לבשל על נמוכה כ- 30 דקות.
2 לסלט העגבניות החריף: קוצצים את העגבניות ואת הפלפל החריף דק. מוסיפים את השום ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
3 לטחינה הירוקה: קוצצים חופן כוסברה וחופן פטרוזיליה ואת השום. מערבבים את הטחינה עם המים הקרים, מוסיפים את השום, הטחינה והכוסברה ואת מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4 לחציל בלאדי: פורסים לפרוסות בעובי של 2 ס"מ ומטגנים בשמן רגיל.
5 להרכבה: פורסים את לחמניית הפראנה, מורחים שכבת טחינה, כף מסלט העגבניות, את הבשר, עוד כף מהסלט, את פרוסות החצילים ומעליהן עוד טחינה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים