1 מכינים את טוויל הפרמזן: מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מגרדים את גבינת הפרמזן ומפזרים שכבה דקה של הפירורים על נייר פרגמנט. אופים כמה דקות עד המסה מלאה של הגבינה ומוציאים מהתנור. חותכים מהר עיגול בגודל הקלחת שנגיש בה את החצילים ומעבירים לקירור.
3 מכינים את ברולה החצילים: קולים את החציל על אש או על להבת הגז ומקלפים מיד. מוציאים את בשר החצילים, בלי הגרעינים, ומצננים.
4 מקלפים את הארטישוק ירושלמי וחותכים לפרוסות עבות. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את פרוסות הארטישוק עם מכסה סגור עד לקרמול והתרככות מלאה.
5 מעבירים את החציל והארטישוק למעבד מזון וטוחנים דק. מוסיפים את החמאה ומעבירים לקלחת נחושת קטנה. אופים בתנור כמה דקות עד שמשחים מעט. מניחים מעל את טוויל הפרמזן.
6 מכינים את הסלט: קוצצים את עלי החמציץ ואת הבצל הסגול. מתבלים במעט שמן זית, סומק, ופלפל שחור.
7 מכינים את הרוטב: חותכים את גבעולי השומר. ממיסים במחבת 20 גרם חמאה ומטגנים בה את גבעולי השומר, מיץ הלימון וקורט מלח.
8 מצמצמים בסיר קטן את מיץ הרימונים עד לסירופ.
9 ממיסים במחבת את 100 גרם החמאה הנותרים עד שהיא נפרדת לשומן ומוצקי חלב לבן. בעזרת כף מסירים את מוצקי החלב. צורבים את הדג בחמאה עם העור למטה. רגע לפני שהופכים את הדג מוסיפים את סירופ הרימונים וממליחים קלות עם מלח גס. מבשלים עוד מעט על הצד השני ומגישים בצלחת לצד גבעולי השומר, הסלט וברולה החצילים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.