1 מתבלים את הג במלח ופלפל. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הדג בשלמותו משני הצדדים להזהבה. מעבירים את הדג לתנור ל-10 דקות.
3 מחממים בסיר קטן מים וכשהם רותחים מוסיפים את הבצל הפרוס עד שהוא רך. טוחמים במעבד מזון לקרם בצל.
4 במקביל, צולים על מחבת או בתנור את עגבניות השרי עד שהן רכות. טוחנים במעבד מזון לקרם עגבניות.
5 מטגנים במחבת את השום והג'ינג'ר כדקה. מוסיפים כף גדושה של קארי צהוב את הפפאיה ומטגנים כדקה. מוסיפים את מחית הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה. מוסיפים את מחית העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כמה דקות. מוסיפים שמנת ומערבבים.
6 מניחים את הרוטב על צלחת ומעל מסדרים את הדג.