1 מטגנים את השום, הבצל והפלפל החריף עם הג'ינג'ר בשומן הכבש.
2 חותכים את הגמבה והעגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר יחד עם עגבניות השרי. מאדים 10 דקות ומוסיפים את הבשר הטחון.
3 מוסיפים את הבזיליקום והתבלינים.
4 שורפים את החציל השלם על הגז עד שהוא מתרכך, ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
5 מערבבים את הפסטה עם רוטב הבולונז, חוצים את החציל וממלאים בפסטה.
6 משחימים בתנור כ-10 דקות, ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים