המצרכים :לעוף:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מטגנים את השום והג'ינגר להוצאת המרירות. מוסיפים את יתר התבלינים ואת הבצל ומאדים אותו. מוציאים את העוף ממשרה הלימון ומוסיפים לסיר ביחד עם עלי הדפנה. 2 מוסיפים רסק עגבניות ואת העגבנייה המגוררת. מכסים ולקראת סוף הבישול מוסיפים גראם מסלה, קארי ומיץ לימון. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
>> צ'יקן קארי>> עוף בקארי אדום וחלב קוקוס>> עוף בקארי אדום ופלפלים |