1 שמים במכונת גלידה את כל מרכיבי הגלידה לשעה.
2 מערבבים את כל חומרי הטוויל לכדי עיסה דלילה. מורחים שכבה דקה מאוד על נייר אפייה, מפזרים בנדיבות בוטנים טחונים ואופים כשבע דקות או עד שהטוויל משחים.
3 מערבבים את המסקרפונה והתותים, מעבירים לשק זילוף ומניחים בצד.
4 מבשלים את כל מרכיבי הקולי עד למסה אחידה, מוציאים את כוכב האניס ומוסיפים נענע קצוצה.
5 מרכיבים: מניחים טוויל בצלחת הגשה ומעליו מזלפים קרם מסקרפונה בנקודות. מכסים בעוד שכבת טוויל, וממשיכים לבנות כך את המנה בשכבות. מגישים לצד הגלידה והקולי.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.