המצרכים :לממולאים:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את האורז חצי בישול. 2 במחבת מטגנים בצל, שום, בשר טחון, מלח, פלפל וצנוברים ומוסיפים את האורז החצי מבושל. 3 חותכים לפלפלים את החלק העליון וממלאים אותם את תערובת הבשר והאורז. 4 בסיר שטוח מטגנים את רצועות הבצל, השום והגמבות. מוסיפים רסק עגבניות, ועגבניות מרוסקות. מוסיפים מעט מים חמים ומתבלים בכמון, מלח , פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה. 5 מסדרים את הפלפלים הממולאים בתוך הסיר ומבשלים על אש גדולה כ-45 דקות או על אש נמוכה במשך שעה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |