הדג העטוף:
1 בעזרת מכתש מועכים למשחה ג'ינג'ר, שום, קליפת לימון, קארי ירוק, מלח, פלפל שחור, עלי כפיר ליים וכוסברה.
2 מוסיפים את השמן ומערבבים לעיסה אחידה.
3 מורחים את הדג בתערובת מבחוץ ומבפנים, מרפדים בעלי הבזיליקום.
4 שוזרים את החצילים והבצל הירוק למעין שמיכת שתי וערב, ועוטפים את הדג כאשר ראש הדג נשאר חשוף. בעזרת חבל מהדקים וקושרים את השמיכה אל הדג.
5 מברישים בתערובת, אופים בתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות במשך 25 דקות.
6 מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ- 20 דקות נוספות.
7 מוציאים מהתנור ומצננים מעט. בעזרת מספריים מתירים את החוט.
האטריות:
1 בקערת המערבל מניחים קמח מנופה, יוצרים גומה ומוסיפים ביצים, שמן זית, מלח ותרד. מערבלים.
2 לשים לבצק גמיש ואחיד (ניתן להוסיף קצת קמח במידת הצורך), מכסים בניילון נצמד ומניחים למנוחה בת שעה במקרר.
3 חוצים את הבצק ל-2 כדורים.
4 בעזרת מכונת פסטה מרדדים כל כדור לעלה בעובי בינוני וארוך.
5 בעזרת צידה השני של מכונת הפסטה חותכים את העלה לאטריות ארוכות (בכל שלב יש לקמח את הבצק ואת האטריות היטב למניעת הידבקותן).
6 מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים וכף מלח כ-3-4 דקות, מסננים ויוצקים כף שמן זית למניעת הדבקות האטריות.
הקפצת האטריות:
1 במחבת גדולה או בווק מחממים היטב את השמן.
2 מוסיפים במהירות בצל ירוק ומערבבים, מוסיפים שום וג'ינג'ר ומערבבים שוב. מוסיפים את האטריות ואת מי הבישול ומקפיצים כדקה.
3 מוסיפים ביצה מקושקשת, עלי בזיליקום, עלי תרד ואת הכוסברה הקצוצה. מקפיצים כ-2 דקות נוספות.
4 מתבלים במלח ופלפל.
אופן הכנת רוטב הקוקוס והקארי הירוק:
1 בסיר קטן מחממים שמן, מוסיפים ג'ינגר ושום, ומטגנים קלות. מוסיפים את חלב הקוקוס ואת עלה הכפיר ליים ומבשלים על להבה קטנה כ-15 דקות.
2 מוסיפים קארי ירוק, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב אל חלב הקוקוס החם. מבשלים כ-5 דקות נוספות.
הגשה:
בצלחת מוארכת עורמים מהאטריות בסגנון פאד-טאי, עליהן משעינים את הדג ויוצקים מעל כמות נדיבה מן הרוטב. מעטרים בפלח לימון ועלי כוסברה טריים.