1 מערבבים את מיץ התפוזים, הדבש, הג'ינג'ר, גרגירי החרדל, הצ'ילי הגרוס והסויה. משרים בהם את חזה האווז לכ-20 דקות.
2 בסיר שמים את שני סוגי הקינואה עם המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות, עד שהקינואה מוכנה.
3 מעבירים את הקינואה לקערה ומוסיפים לה את הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע, החמוציות, הצימוקים, האגוזים, מיץ הלימון, המלח, הפלפל ושמן הזית. מערבבים היטב.
4 מחממים שמן במחבת וכשהוא חם צולים את חזה הברווז עד שהעור שחום היטב ופריך. פורסים לפרוסות ומגישים עם הסלט.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.