1 חותכים את תפוח האדמה דק דק אך משאירים את התחתית מחוברת. דוחפים בין הקפלים חמאה וחתיכות של עלה דפנה. מפזרים מלח ואופים ב-180 מעלות במשך שעה.
2 רוטב התפוזים: מחממים את הסוכר על אש נמוכה עד שנוצר קרמל. מוסיפים חומץ בן יין ומערבבים. מוסיפים מיץ תפוזים ומבשלים כחמש דקות, מוסיפים ציר בקר ומצמצמים לרוטב סמיך.
3 הגזרים: מבשלים את הגזרים החתוכים עם חמאה, סוכר, מלח ומים על אש בינונית כ-30 דקות, עד שהם מתרככים.
4 הפילה: מחממים את המחבת לטמפרטורה גבוהה. מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הפילה מכל הצדדים. מחממים את התנור לטמפרטורה הכי גבוהה ומכניסים את הנתח לשתי דקות. מצננים מעט ופורסים למניפה. מגישים עם הגזרים והרטבים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!