1 הפודינג: בסיר מרתיחים חלב, סוכר ומלח.
2 ממסים את הקוזו/קורנפלור במים.
3 מוסיפים לסיר את השוקולד המריר וממיסים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הקוזו המומס ומערבבים בעזרת מטרפה עד להסמכה. שופכים לכוסיות ומקררים.
4 הקרם פטיסייר: בסיר מרתיחים חלב עם תרמיל מקל וניל. אחרי שהמקל מתחמם חורצים בו עם סכין, מוציאים את הגרגירים ומחזירים לחלב.
5 במטרפה ידנית מקציפים קלות את החלמונים עם הסוכר במטרפת יד.
6 מוסיפים מעט מהחלב המורתח ושופכים לתוך הביצים המוקצפות תוך כדי הקצפה. מוסיפים בהדרגה מהחלב החם.
4 שופכים את הכל לתוך הסיר, מבשלים על אש נמוכה ובוחשים היטב עד להסמכה עדינה.
5 ממסים את הקורנפלור/ קוזו עם מעט מים קרים, מוסיפים את התמיסה לקרם וטורפים היטב עד להסמכה.
7 מקררים (עוטפים את הקרם כדי שלא ייווצר קרום).
8 לאחר הקירור, מזלפים בעזרת שקית זילוף לאמצע הפודינג את קרם הפטיסייר. הופכים על צלחת.
9 במחבת שמים פרוסות שקדים עם סוכר עד שמתקבל קרמל והשקדים קלויים קלות. מוסיפים קמצוץ מלח גס, מפוררים ומסדרים על השוקולד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.