1 מברישים בשמן קנולה את פרוסות החצילים ומטגנים (ללא שמן נוסף) על מחבת פסים.
2 מטגנים במחבת את הבצל הפרוס עד שנהיה שקוף ומוציאים אותו לכלי נפרד.
3 מטגנים את הבצל הקצוץ עד שנהיה שקוף ומוציאים גם אותו לכלי נפרד.
4 שמים במחבת את הבשר הטחון עם השומן ומטגנים עד שמשנה את צבעו, מחזירים את הבצל הקצוץ למחבת ומערבבים היטב עם הבשר.
5 מוסיפים לתערובת הבשר את העגבניות המרוסקות יחד עם רסק עגבניות, פפריקה, קארי, צ'ילי, מלח ופלפל שחור. מערבבים הכל יחד ומבשלים על אש נמוכה.
6 מרכיבים את המוסקה: מסדרים מחצית מכמות טבעות הבצל בתחתית התבנית ומחצית מכמות העגבניות הפרוסות. מפזרים מעט מלח ים אטלנטי ומעל זה מסדרים את פרוסות החצילים.
7 מניחים מעל את תערובת הבשר ומעל שוב, שכבת עגבניות, שכבת בצל ושכבת חצילים.
8 מכינים את רוטב הבשמל: בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים חמאה, לאחר שנמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ למניעת גושים. מוסיפים את החלב, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור וממשיכים לערבב כל הזמן על אש נמוכה.
9 יוצקים את הרוטב מעל המוסקה לכיסוי מלא.
10 מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-30 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.