1 מתבלים את פילה הלוקוס במלח ופלפל שחור.
2 על גבי נייר אפייה חותכים שומר לפרוסות דקות שומר ומעליו מניחים את הדג.
3 מורחים על הדג רוטב סרפד עם אפונה ומעל הכל מזלפים עראק, מעט מיץ לימון, שמן זית וחמאה.
4 מחממים תנור ל-190 מעלות. בעזרת 2 קליפסים ממתכת סוגרים בצדדים את נייר האפייה כמו אריזת מתנה ובאמצע מגביהים את נייר האפייה כך שייראה כמו פירמידה וסוגרים עם קליפס נוסף כך שלא יצאו האדים. מכניסים לתנור למשך עשר דקות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.