1 מערבבים את הבשר עם הפטרוזיליה הבצל והשום, מוסיפים לתוך התערובת ביצה ומעט פירורי לחם. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
2 עושים קציצות מהתערובת ומכניסים קוביית חמאה קטנה לכל קציצה.
3 טובלים את הקציצות בפירורי לחם וצורבים קלות על מחבת עבה. לאחר מכן מכניסים לתנור ל 10-15 דקות (180 מעלות) והקציצות מוכנות.
4 מקפיצים על מחבת את הבצל, הגזר וכבד העוף. לאחר מכן טוחנים הכול במעבד מזון. במהלך הטחינה מוסיפים את הסילאן, החמאה, המלח והפלפל.
5 מכניסים את תערובת המילוי למקרר ומבשלים 2 ביצים קשות.
6 חוצים את הביצים לחצי ונפתרים מהחלמון.
7 ממלאים את הביצים בתערובת הכבד ומגישים בצלחת לצד הקציצות. בתיאבון.
סימון תזונתי עבור המתכון כולו (מנה אחת) - (קציצות בקר עם ביצים ממולאות):
אנרגיה |
1424 קלוריות |
חלבונים |
90 גרם |
פחמימות |
101 גרם |
שומנים |
75 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה