המצרכים (3 מנות):לבצק:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש. מכסים ומניחים בצד לתפיחה של כחצי שעה. 2 שורפים חציל אחד על הגז או על אש גלויה ומקלפים אותו לגמרי. 3 מחממים במחבת (שיכולה להיכנס לתנור) את השמן, חותכים את החציל השני לקוביות ומטגנים את קוביות החציל בשמן עד שהן מזהיבות. מוציאים אותן מהמחבת לצלחת עם נייר סופג. 4 מעבירים לאותה מחבת את העגבניות הקצוצות עם רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את קוביות החציל המטוגנות, בשר החציל השרוף, הזיתים, הקרם פרש, מלח ופלפל, ומטגנים כ-2-3 דקות. 5 מחממים מחבת נפרדת וצורבים בה מעט את הטונה מקופסת השימורים (כ-2-3 דקות). מעבירים את הטונה לרוטב במחבת הראשונה ומערבבים היטב. 6 מחממים תנור ל-220 מעלות. 7 מרדדים את הבצק שתפח לעלה בגודל המחבת ומניחים אותו בזהירות מעל תערובת הירקות והטונה. לוחצים את הקצוות לדופן המחבת. 8 אופים בתנור כ-20 דקות עד שהבצק שחום, מפזרים מעל מעט מלח גס ומגישים חם. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |