1 מכינים את קרם תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר קטן עם מים כחצי שעה עד לריכוך.
2 טוחנים את תפוחי האדמה לפירה בבלנדר או במעבד מזון. מוסיפים את היוזו, הסוכר והשמנת, ומערבבים עד לקבלת לקרם. טועמים ומתקנים תיבול.
3 מכינים את האננס המקורמל: פורסים פרוסות של אננס, מפזרים מעליהן מעט סוכר ומקרמלים בעזרת ברנר.
4 מכינים את הנאצ'וס: שמים את קמח התירס בקערה, מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך.
5 מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של 1 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 180 מעלות עד להזהבה.
6 חותכים את הטונה לקוביות גדולות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ ומניחים בצד.
7 חותכים את האננס לקוביות, וקוצצים דק את הצ'ילי, הכוסברה והנענע.
8 להגשה: מערבבים את הצ'ילי, הכוסברה, הדג, קוביות האננס, הנענע, ושמן השומשום. מתבלים במלח ומיץ לימון לפי הטעם. שמים את הסביצ'ה מעל הקרם, ומעליו שמים את הנאצו'ס. מניחים בצד הסביצ'ה את פרוסות האננס המקורמל ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.