1 מכינים את הפיתות: מכניסים למיקסר את כל המצרכים, בלי המלח, ולשים עם וו לישה עד שיוצאת עיסה אחידה, לא מוצקה מדי ולא דלילה מדי. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה. מכסים ומתפיחים חצי שעה
2 לאחר התפיחה מורידים את האויר מהצבק ומחלקים ל-4 כדורים קטנים. מתפיחים שוב כ-10 דקות.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מקמחים משטח בקמח ללא גלוטן ומרדדים את הכדורים לעיגולים בעובי של כ-1.5 ס"מ.
5 מחממים מחבת עם מכסה ומטגנים, ללא שמן, את עיגולי הבצק משני הצדדים, עד שהם משחימים. מעבירים לתנור ל-5 דקות.
6 בינתיים , מחממים כף שמן במחבת ומטגנים את חזה האווז עם העור לצד המחבת, עד להשחמה מלאה. מעבירים לתנור ל-5-7 דקות ומניחים בצד להתקררות.
7 מטגנים באותה המחבת את הבצל עם שומן האווז, עד שהבצל משחים.
8 כשחזה האווז התקרר פורסים אותו לפרוסות דקות.
9 מוסיפים את פרוסות חזה האווז למחבת, מוסיפים את התבלינים, חוץ מהפטרוזיליה, ומקפיצים מספר דקות.
10 קוצצים דק את הפטרוזילה ומוסיפים לחזה האווז אחרי שכיבינו את האש.
11 מכיניםא את הטחינה : מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון קטן וטוחנים הכל יחד עד למרקם חלק
12 מרכיבים את הפיתה: יוצרים כיס, מורחים מהטחינה וממלאים בחזה האווז. מגישים מיד.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים