1 בעזרת קולפן רצועות חותכים את הגזרים והסלק לרצועות דקות. חותכים באותה צורה גם את המלפפון, אבל רק את החלק הקשיח שלו, בלי המרכז עם הגרעינים. מניחים את כל רצועות הירקות בקערה.
2 מוסיפים לקערה את הכוסברה, האגוזים, השומשום והפלפל החריף ומערבבים.
3 מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את הסויה, הסילאן והצ'ילי.
4 טובלים את הסלט ברוטב, מערבבים היטב, ומוציאים את הירקות הצידה, כדי שהסלט לא יכיל נוזלים.
5 מסדרים את הסלט בצלחת ומסדרים מעל פטרוזיליה ובוטנים קצוצים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.