1 חותכים את כל הירקות לקוביות ומניחים בסיר. מדליקים את האש ומאדים אותם כמה דקות על אש קטנה. מוסיפים שמן זית, מגבירים את האש ומבשלים כמה דקות. כשהירקות מתחילים להתרכך, מוסיפים 3 כפות רסק ו-4 כפות עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה וחצי כוס מים רותחים. מערבבים ומביאים לרתיחה. כשהתערובת רותחת, שוברים פנימה 4 ביצים, סוגרים את הסיר ומבשלים עד שהביצים מוכנות.
2 לספינג': מערבבים את כל חומרי הספינג' ולשים לתערובת אחידה ודביקה. מניחים להתפחה במשך 40 דקות. לאחר זמן זה נותנים אגרוף לבצק, מורידים את הנפח ומתפיחים למשך 20 דקות נוספות.
3 קורצים מהבצק עיגולי בצק ומטגנים בשמן עמוק, עד שמזהיב משני הצדדים. מגישים את השקשוקה בליווי כדורי הספינג'.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!