העוף:
1 מערבבים את מרכיבי העוף.
2 אופים בתנור על 200 מעלות עד שהכרעיים מזהיבות.
פירה הדלעת:
1 מבשלים את קוביות הדלעת במים רותחים עד לריכוך.
2 מועכים ומתבלים בשמן, מרוות אננס ומלח.
3 ממלאים את הפלפלים בפירה.
4 צולים על גריל עד לקלייה.
הבצק:
1 מערבבים את מרכיבי הבצק בקערה.
2 לשים את הבצק ומניחים להתפחה של כשעה. מוצאים אוויר ומתפיחים שוב.
3 אופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה.
רוטב העגבניות:
1 צולים את העגבניות, קולפים ומתבלים בשמן זית, מלח, בזיליקום פסטו ושום.
2 מרסקים לעיסה ושומרים במקום חם ומכוסה.
רוטב עשבי התיבול:
מערבבים את מרכיבי רוטב עשבי התיבול בקערה, מכסים ומחממים בתנור על חום מינימלי.