עוגיות שקדים וקוקוס ללא גלוטן, עם שוקולד ואגוזי מלךעוגיות פריכות ללא גלוטן שיש בהם את כל הטוב: שוקולד, אגוזים, שקדים וקוקוס
מורן רודניק
| mako אוכל
| פורסם 16/10/12 22:42
צילום: רועי ברקוביץ'
|
המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה גדולה שקדים טחונים, תפוח עץ, שבבי קוקוס יבש, קמח תמי, אבקת אפיה, שומשום, שמן קנולה וסוכר חום. 3 מוסיפים אגוזי מלך ושוקולד ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. 4 מודדים כף מהבצק ומכדררים לכדורים מעט פחוסים באמצעות הידיים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 אופים 20-25 דקות, עד שהעוגיות זהובות. טיפ: לקבלת עוגיות יפות ואחידות גלגלו את הבצק לנקניק בקוטר 2 ס"מ, העבירו למקפיא לחצי שעה ופרסו באמצעות סכין חדה לעוגיות בעובי 1/2 ס"מ. * בקרו באתר של מורן הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |