לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 דג לברק
כוס אורז יסמין
1 הדג: חורצים את הדג לאורך, משרים ברוטב מיסו, במקביל פורסים כמה חתיכות של ג'ינג'ר, משרים את הפטריות עם הדג.
2 האורז: בקערה שמים את האורז ביחד עם כל המרכיבים למיקרו ל-15 דקות. מוציאים וממליחים.
3 בכלי אידוי מניחים את עלי המנגולד ומעליהם את הדג ופטריות שיטאקי. עוטפים את הדג עם 2 עלי מנגולד ומכניסים למיקרו ל-20 דקות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
פתח הכל סגור הכל