המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 פורסים את הגמבות לרצועות ומניחים בתחתית סיר בשכבה אחת. 2 קוצצים גס את הכוסברה ומפזרים מעל הגמבה בסיר. 3 מפרקים את ראש השום, מקלפים את השיניים ומפזרים בסיר. 4 מפזרים בסיר את הפלפלים החריפים היבשים. 5 חותכים את המוח לפרוסות בגודל של 1-2 ס"מ ומסדרים בשכבה אחת בסיר. 6 ממלאים את הסיר במים עד לגובה המוח ומביאים לרתיחה. 7 מוסיפים 2 כפיות כורכום ומביאים לרתיחה נוספת. 8 מערבבים בצד את הפפריקה עם השמן ושופכים בתנועה מעגלית לסיר. מביאים לרתיחה נוספת ומידי פעם מנערים את הסיר לערבוב הנוזלים. 9 מוסיפים את המלח והכמון, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות עד שעה, עד שהרוטב מצומצם לחלוטין.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |