המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מבשלים את שיני השום בכוס שמן זית בסיר מכוסה, למשך כ-5 דקות. 3 שוטפים היטב את כל הירק, מייבשים וקוצצים. 4 יוצרים במרכז הסינטה חור בעזרת סכין. 5 מוציאים את בשר השום מהשיניים ומערבבים עם הירק הקצוץ, שמן זית, מלח ופלפל. דוחפים את התערובת לחור שבסינטה. 6 ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה וצורבים מכל הכיוונים במחבת משומנת. מעבירים את הסינטה לתנור ל-15 דקות. 7 מגישים עם תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ומעט רוזמרין.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |