1 מתחילים בהכנת הרייבכוכן: מקלפים את תפוחי האדמה והבצל. חותכים לחתיכות גדולות שמתאימות למעבד מזון ומעבירים במעבד המזון עם דיסקית של פומפייה דקה. מעבירים לקערה, מוסיפים 2 ביצים וקמח, מערבבים וממליחים לפי הטעם.
2 להכנת הקומפוט: מקלפים את התפוחים והאגסים, וחותכים אותם לקוביות קטנות. מעבירים לסיר, מוסיפים 4 כפות סוכר חום, רבע כפית קינמון, וכוכב אניס, ומבשלים על אש קטנה עד להתרככות. מוציאים את כוכב האניס. בעזרת כלי למעיכת תפוחי אדמה מרסקים חלקית את הקומפוט.
3 להכנת סירופ הסלק: קולפים את הסלקים ואת תפוחי העץ, סוחטים במסחטת פירות קשים לקבלת מיץ מהסלק ומהתפוחים. מעבירים את המיץ לסיר. מוסיפים מיץ סחוט מתפוז אחד ומתחילים לצמצם על אש קטנה, עד לקבלת סירופ. נזהרים בשלב האחרון שהנוזל לא יישרף, כי הנוזלים מצטמצמים כל הזמן.
4 מחממים מחבת גדולה עם שמן קנולה, שמים רינג בינוני בשמן ושמים בתוכו מתערובת הרייבכוכן בגובה חצי ס"מ. מטגנים מעט, מסירים את הרינג ומכינים עוד מהתערובות מחדש. מטגנים להזהבה. כשהרייבכוכן מוכנים מניחים על נייר סופג.
5 מגישים על גבי צלחת הגשה את הרייבכוכן לצד כלים קטנים מלאים בקומפוט וסירופ סלק.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!