1 מכינים את החריף: טונים במעבד מזון את כל מרכיבי החריף.
2 מכינים את האיולי: מערבבים יחד שום כתוש, ביצה ושמן. מוסיפים חלבון וטורפים היטב. מוסיפים מלח, כורכום ותערובת 5 התבלינים ומערבבים.
3 מכינים את הטחינה הירוקה: טוחנים יחד פטרוזליה, שום, לימון, מלח, טחינה ומים קרים.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 שמים בתבנית תנור עגבניות חתוכות לרבעים, בצלים חתוכים לרבעים וחצילים שלמים שחוררנו את הקליפה שלהם עם מזלג. אופים ב-180 מעלות שהם שהירקות משחימים.
6 מקלפים את החצילים ומגרדים את הבשר שלהם לקערה. מוסיפים שום, כוסברה, לימון, מלח ושמן זית ומערבבים.
7 מכינים את הצ'יפס: מחממים שמן עמוק לטיגון וחותכים את תפוחי האדמה לרצועות עם הקליפה. מטגנים אותם עד לריכוך אבל לא נותנים להם להזהיב. לפני ההגשה מטגנים שוב עד שהם זהובים ופריכים.
8 מכינים את הבשר: מערבבים את הבשר הטחון עם ביצה, תערובת 5 תבלינים, כוסברה קצוצה, מלח, פלפל וכמון.
9 מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים בצל קצוץ עד שהוא מתרכך. מוסיפים את תערובת הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו והופך מוכן.
10 מרכיבים את המנה: מניחים בפיתה עלי חסה עגולה, מורחים איולי וחריף. מוסיפים מעט מהבשר, עגבניות קלויות, חציל קלוי, בצל קלוי וטחינה. מפזרים מעל עלי כוסברה קצוצים.