1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערה את החרדל, הדבש והסויה ומושחים את חזה העוף בתערובת שנוצרה. בעזרת קולפן קולפים את הזוקיני לאורכו לפרוסות דקות מאוד. קוצצים את שאר המרכיבים לסלט ביחד עם הזוקיני ומתבלים.
2 עוטפים את חזה העוף בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות.
3 בתוך נייר האפייה נוצר רוטב שישמש למריחה על הבגט. פורסים את העוף דק-דק, מסדרים בתוך הבגט מניפה ומכניסים גם חלק מהסלט. את מה שנשאר מגישים לצד הבגט.
4 מפזרים מעל הבגט מעט טחינה גולמית או יוגורט, או גם וגם.
מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים