המצרכים (2 מנות):למשרה:
לפרגיות:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי המשרה, חותכים את הפרגיות לרצועות ומשרים ביחד במקרר כשעתיים. 2 צורבים את הפרגיות בחצי כף שמן קנולה כ-8 דקות על מחבת פסים. 3 שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מעט מלח במשך 10 דקות. 4 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לכלי חסין אש, מוסיפים 2 כפות שמן זית, עלה רוזמרין וחצי כף מלח גס ואופים בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 15 דקות. 5 מטגנים את הפטריות במעט שמן על מחבת הפסים (כ-6 דקות). 6 ממלאים גמבה אדומה בתערובת של 10 עגבניות שרי חצויות, חצי פלפל חריף, שן שום, חצי כף שמן זית וחצי כפית מלח. 7 מסדרים את הפטריות ומעליהן את הפרגיות, לידן מסדרים את תפוחי האדמה והגמבה הממולאת. סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |