המצרכים :למרק העוף:
לתערובת האגוזים:
אופן ההכנה:1 מבשלים את כל מרכיבי המרק במשך חצי שעה (ולא יותר). 2 מוציאים את חלקי העוף מהסיר ומצמצמים עד שנשאר נוזל בכמות של חצי ליטר. 3 טוחנים את האגוזים דק, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ותבלינים ומעבדים את הכל ידנית לעיסה הומוגנית. 4 מזלפים את מרק העוף לתוך תערובת האגוזים ופותחים אותה באטיות, עד שהיא הופכת למרק. מפסיקים את הזילוף כשמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה. מתקנים תיבול. 5 מקשטים בגרגירי רימון ומגישים עם לחם ויין טוב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |