1 מניחים 200 גרם קוסקוס מלא בקערה, מערבבים עם מעט מלח ופלפל ושמן זית ויוצקים מים קצת מעל גבוה הקוסקוס. מערבבים ומכסים ל-5 דקות. 2. לאחר 5 דקות פותחים את הקערה עם הקוסקוס ומוסיפים את שאר המרכיבים. 3. במחבת נפרדת מצמצמים יין עם שלושה בצלצלי שלוט ו-100 גרם זרעי רימון. 4. פורסים את נתחי הסינטה על נייר פרגמנט שמונח על משטח ישר וממלאים במילית של הקוסוקוס. יוצרים רול מאורך ומניחים במקרר למשך 20-30 דקות. 5. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הנתח. 6. פורסים לשני עיגולים מטפטפים את היין המצומצם, מפזרים את גרגרי הרימון ומגישים.