1 הבצק: מערבבים הקמח עם השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים את המים ואת הביצים לשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי.
2 המעורב: מקפיצים כל אחד מסוגי הבשר בנפרד כמה שניות עם תבלין סטייק ותבלין מעורב (צריך רק לסגור את הבשר, המעורב עוד ייאפה בתוך הלחמנייה). מעבירים לקערה ומצננים במקרר.
3 הסלסה: מגרדים את העגבניות על פומפייה ומוסיפים בצל טחון, פלפל חריף, שום, מלח, לימון ושמן זית.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מכינים כדורים מהבצק ומסדרים בתבניות מאפינס משומנות. יוצרים בכל כדור שקע ומכניסים פנימה קצת מתערובת המעורב. סוגרים בתנועה עיגולית.
6 מורחים ביצה טרופה ומפזרים זרעי צ'יה ואופים 15 דקות.
7 מגישים עם הסלסה ושמנת חמוצה.
* כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.