1 פורסים את החציל לארבע פרוסות בעובי של כ- 5 ס"מ ומניחים בצד. את הבצל היבש מקלפים וקוצצים דק. את השזיפים קוצצים דק. לוקחים כ-מאה גרם מולראד ומאתיים גרם סטייק עגל וקוצצים.
2 מחממים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית, מניחים את הבצל והשזיפים הקצוצים במחבת עד שהבצל מקבל צבע זהוב, מוסיפים כ-3 כפות סויה מתוקה, פלפל שחור, מלח לפי הטעם ומעט כורכום. מערבבים הכול ביחד על אש קטנה ומוסיפים את השודניה קצוצה, אחרי שהכול מוכן מניחים בצד.
3 מערבבים בקערה את החלבון עם מעט מלח ופלפל שחור, טובלים את החציל הפרוס, מחממים מחבת עם חצי כוס שמן זית, מטגנים את החציל עד שהוא משחים.
4 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית, מוסיפים את המולארד וסטייק העגל הקצוצים, שופכים כף רוטב סויה מתוקה וצולים בין שלוש לארבע דקות, לאחר מכן מוסיפים את התבשיל לתערובת הבצל ומערבבים.
5 מסדרים את החציל המטוגן בצורת איקס, מניחים את חצי מהתערובת שהכנו באמצע וסוגרים את ארבעת הקצוות על התערובת, מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות כרבע שעה.
6 מחממים את החצי השני של התערובת ושופכים על החציל הממולא, מגישים ובתיאבון.
סימון תזונתי עבור כל המתכון:
קלוריות | 2280 אנרגיה |
חלבונים | 93.08 גרם |
פחמימות | 120.23 גרם |
שומנים | 163.4 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה