המצרכים (2 מנות):לרוטב:
לטוויל החומוס:
לאיולי:
לטמפורה:
לסלמון:
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את עגבניות השרי, הגמבות, השום, הכוסברה, הפלפל החריף והפפריקה. מערבבים. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות. טוחנים את הרוטב לקרם חלק. 2 מכינים את טוויל החומוס: מחממים תנור ל-190 מעלות. 3 מערבבים את קמח החומוס, החלמון, הסוכר והחמאה בעזרת מטרפה. משטחים את התערובת על נייר אפייה בעזרת פלטה ואופים כ-3 דקות עד להשחמה. 4 מכינים את האיולי: טוחנים יחד את המיונז, הלימון הכבוש, הסוכר והפפריקה המעושנת לקרם אחיד. 5 מכינים את תערובת הטמפורה: מערבבים את הטמפורה עם הסודה או המים ומניחים בצד ל-5 דקות. 6 מצפים את הסלמון באצת הנורי, טובלים בטמפורה ומצפים בתערובת השומשום. 7 מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים בו את הסלמון למשך כ-30 שניות. פורסים לפרוסות. 8 מגישים בצלחת את פרוסות הסלמון על הרוטב, עם האיולי בצד. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |