1 מכינים את לחמניות הפריקסה: לשים יחד את כל חומרי הבצק (את המלח מוסיפים אחרון). אם הבצק יבש מדי מוסיפים מעט מאוד מים, ואם הוא רטוב מדי מוסיפים טיפה קמח. מניחים לתפיחה של כחצי שעה.
2 מעצבים מהבצק לחמניות בצורת פריקסה. מניחים ל-20 דקות.
3 חורצים בסכין חדה חריץ לאורך הבצק, ומטגנים בשמן חם.
4 מכינים סלט ירקות ומתבלים.
5 מכינים את ממרח הגמבה: מבשלים את הגמבה במים עד לריכוך. טוחנים אותה לקבלת ממרח ומוסיפים קימל טחון, שום, לימון, פלפל שחור ומלח.
6 מבשלים את חזה העוף 10 דקות במים רותחים, ומקפיצים על מחבת עם מעט שמן ותבלינים.
7 להכנת האריסה: משרים את הפלפל החריף במים קרים 10-15 דקות. טוחנים ומוסיפים שום לפי הטעם. מוסיפים שמן, מלח וקצת מים ומערבבים.
8 ללימון הכבוש: שוטפים את הלימון וחותכים לרוחב לפרוסות דקות. שמים בסיר ומכסים במים. מוסיפים מלח, פלפל שחור וקצת שמן ומביאים לרתיחה.
9 הרכבת הכריך: חותכים את לחמניות הפריקסה לאורך ומורחים ממרח גמבה. מניחים על צד ימין סלט ירקות ופרוסת תפוח אדמה, ועל צד שמאל פרוסת ביצה. על הביצה מסדרים רצועות עוף, ועליהן לימון כבוש ואריסה. מוסיפים זית שחור, ומגישים.
10 במקום לטגן אפשר לאפות את הלחמניות, 20 דקות ב-180 מעלות. במקרה זה כדאי למרוח עליהם ביצה טרופה ולפזר שומשום לפני האפייה.
מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים