רול קרם פרשרול קרם פרש במילוי סלט סלמון עם בצל צלוי וגרניטה עגבנייה וחזרת. הפרשנות של שף דודו ביטון למשימת המנה הקפואה במאסטר שף יצרה מנה מרעננת, עם טעמים של בית אבל בסגנון חדש לגמרי
דודו ביטון
| מאסטר שף
| פורסם 06/12/16 11:55
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת
|
המצרכים :לדף הקרם פרש:
לסלט הסלמון:
לגרניטה:
אופן ההכנה:1 דף קרם פרש: מערבבים את כל החומרים עם הקרגינן ומביאים לרתיחה. יוצקים על תבנית ומניחים במקרר. 2 סלט סלמון: משרים את הסלמון בסויה כחצי שעה. לאחר מכן צורבים אותו בברנר ושוברים אותו לחתיכות בידיים. מערבבים עם שאר המרכיבים. 3 גרניטה: טוחנים במעבד מזון קרם פרש, עגבניות וחזרת ומסננים. מרתיחים את התערובת ומוסיפים קורנפלור ומלח. מערבבים, מורידים מהאש ומקפיאים. כשקפוא – טוחנים לגרניטה. 4 הרכבת המנה: חותכים ריבוע מדף הקרם פרש, ממלאים בסלט סלמון ומגלגלים לרול. מניחים את הרול במרכז צלחת ומעליו שמים את הגרניטה. >> בן הזוג של שף דודו ביטון למשימה היה יהונתן ביטון. הנה המתכון שלו |