1 מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק וגמיש. משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה.
2 מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת מילוי חלק.
3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה (או עם מערוך) לעובי דק מאוד, ממלאים את הבצק במילוי וחותכים לצורה של רביולי.
4 מרתיחים סיר מים וממליחים אותם היטב.
5 הרוטב: מחממים במחבת חמאה עם עשבי תיבול, מלח ופלפל שחור ומוסיפים את הקליפות המגוררות.
6 מבשלים את הרביולי כ-3 דקות ומעבירים עם מעט ממי הבישול לתוך המחבת הרוחשת.
7 מקפיצים את הרביולי ברוטב כדקה ומעבירים לצלחת הגשה.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.